www.TraduceriTehnice.net

Despre noi.

www.TraduceriTehnice.net

Traducem din 1998. Suntem o echipă de traducători de formație tehnică și filologică și traducem în/din 5 limbi.

După ce am tradus pentru câteva firme care intermediau lucrările între noi și beneficiari, am hotărât să lucrăm direct în piață - pentru aceeași calitate, beneficiarii să plătească mai puțin, iar traducătorii să fie recompensați mai bine.

Printre clienții noștri se numără firme de import, producție și comercializare diverse echipamente, pentru care traducem manuale de instalare, utilizare și întreținere; firme din domeniul produselor chimice (fișe de siguranța produsului); companii din domeniul petrol, gaze și energie (de ex., documentații pentru achiziția de stații de uscare gaze naturale, linii de tensiune, parcuri eoliene); companii de studii clinice (documentații pentru studii de testare a medicamentelor noi). De asemenea, avem o vastă experiență în traducerea contractelor comerciale.

Pe lângă clienții finali, continuăm să colaborăm cu mai multe firme de traduceri. Dacă ați apelat la o astfel de firmă pentru o traducere tehnică, este posibil ca ea să fi fost efectuată de noi și atunci numele sau websiteul nostru apare la proprietățile documentului.
Suntem pe piață din 1998 și intenționăm să rămânem încă 50 de ani.