www.TraduceriTehnice.net

Web design

Internetul a devenit o sursă majoră de informații. Prezența dvs. pe această pagină, chiar acum, este o dovadă a acestui lucru. Internetul este principala sursă de informare pentru cei ce caută o firmă, un răspuns sau o persoană. Astăzi, dacă nu ești pe Internet, nu exiști.

 

Un site înseamnă mult mai mult decât o simplă prezență pe Internet. El trebuie să reflecte personalitatea celor ce se află în spatele lui; este cartea lor de vizită și contribuie la formarea unei prime impresii.

 

Oferta de web-design este foarte variată însă, indiferent cine vă realizează site-ul, trebuie respectate câteva reguli. Altfel, site-ul dvs. este o anti-reclamă.

  • Informații concise

  • Structură clară și ușor de folosit de către vizitatori

  • Informații de contact

  • Nu în ultimul rând, un aspect vizual plăcut, cu respectarea regulilor de compoziție

 

Prețuri

Noi creăm site-uri simple și eficiente. Prețul unui site depinde de complexitatea lui. După ce discutăm cum ați vrea să fie site-ul, vă putem da o ofertă orientativă.

 

Prețul include optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare (SEO). Nu este suficient să ai un site - el trebuie să poată fi găsit pe Internet de cei ce caută ce oferiți dvs. Recomandări pentru optimizarea și protecția calculatorului.

 

Site-uri din portofoliul nostru:

 

www.lubasyst.ro

Lub Asyst SRL

http://www.tubularmotor.us

Tubular Motors USA

http://www.digitline.eu

DIGITLINE Automatizări SRL

 

https://gnldromania.wixsite.com/gnld

Distribuitor autorizat GNLD

http://www.odaiadesus.ro

Odaia de Sus

http://www.homosexualitate.ro

Terapia homosexualității