Traduceri tehnice/business

Echipa noastră de traducători, având în spate o experiență de peste 20 de ani, traduce și formateaza o varietate de documente tehnice și de afaceri.

Fie că aveți nevoie de o traducere simplă, o traducere de specialitate sau o traducere autorizată, suntem aici ca să vă ajutăm. Dacă doriți să aflați cât costă traducerea sau prelucrarea documentului dvs., este suficient să ni-l trimiteți pe email pentru a vedea complexitatea lui și a vă da o ofertă personalizată.

Interpretariat

Interpretul este acel traducător care traduce la conferințe, seminare, întâlniri de orice fel, folosind sistemul de sonorizare din sala respectivă (dacă există). Intepretarea poate fi de două feluri: simultană (traducătorul traduce în timp ce vorbitorul vorbește) sau consecutivă (traducătorul așteaptă ca vorbitorul să termine o frază și apoi o traduce). Interpretarea simultană este mai complexă și mai solicitantă pentru interpret decât cea consecutivă.

Tehnoredactare

Astăzi există un calculator în fiecare casă, dar nu orice text scris la calculator respectă regulile unei prezentări. De pildă, un CV scris neîngrijit poate influența șansele de angajare. O prezentare de firmă, scrisă cu greșeli din neatenție, devine repede anti-reclamă. Modul în care scriem un text spune ceva despre noi. Noi vă ajutăm cu verificarea tuturor aspectelor necesare pentru ca textul dvs. să fie o carte de vizită pozitivă despre dumneavoastră.

Trimiteți-ne materialul dvs. într-unul dintre formatele de mai jos sau sunați-ne pentru o ofertă.

formate documente traducere